Hea lapsevanem


12. augustil 2021 tähistatakse ÜRO algatusel ülemaailmset noortepäeva. Päeva eesmärk on juhtida tähelepanu noorte (vaimsetele) probleemidele ja suunata ühiskonda noori rohkem väärtustama. Viimsis on noortepäeva eestvedajaks Viimsi Noortekeskus, kes on ürituse tarbeks kokku pannud toreda programmi.

Noortepäeva raames on kõigil soovijatel vanuses 12+ võimalus ilma eelneva registreerimiseta vaktsineerida end COVID-19 viiruse vastu Moderna Spikevax vaktsiiniga.

Eelregistreerimiseta vaktsineerimine toimub Viimsi Raamatukogus 11. ja 12. augustil ajavahemikus 10.00-15.00. Vaktsineerimisele on oodatud ka lapsevanemad. Alaealistel on vajalik lapsevanema juuresolek või paberkandjal kirjalik nõusolek koos lapsevanema kontaktandmetega. Oleme lisanud manusesse nõusolekuvormi, mida laps saab ilma vanemata tervishoiutöötajale esitada. Lapsel peab kaasas olema isikut tõendav dokument.

Raamatukogus on kohal eraldi tervishoiutöötaja, kes vastab meeleldi kõikidele vaktsiinide ja vaktsineerimisega seotud küsimustele. Lisaks oleme koondanud vaktsineerimisega seotud riikliku info valla koduleheküljele viimsi.ee/vaktsineerimine. Vaktsineerimist teostab erahaigla AS Fertilitas. Kõigil täiskasvanutel on Viimsi Raamatukogus võimalik välja printida COVID digitõend.

Selleks, et noored saaksid sügisel käia koolis ja trennis, kohtuda sõpradega, tegeleda hobidega ja nautida meelelahutust – on parim lahendus lubada enda noor vaktsineerima koroonaviiruse vastu.

Tänutundega

Viimsi Vallavalitsus